ADIYAMAN / MERKEZ - Mustafa Yücel Özbilgin İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Türkiye Dağcılık Federesyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanma Yarışında okulumuz Adıyaman il birincisi oldu.

Nis

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencileri Perre Antik Kenti'ni gezdi.

Nis

Adıyaman Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuzda "Hijyen Eğitimi" verildi.

Nis

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan  Kütüphaneler Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.